Investiti

Investiti

luni, 7 aprilie 2014

Calatoreste inteligent! Calatoresti, recomanzi si castigi !

Swiss Halley este un club exclusivist de turism. El pune la dispozitia membrilor sai un portal pentrurezervari de servicii turistice la cele mai mici preturi.
In club se poate intra doar pe baza de invitatie, iar cel care a lansat invitatia este recompensat.
Swiss Halley are 2 tipuri de comisionare: in sistem clasic si in sistem matriceal.In sistem clasic se acorda urmatoarele comisioane:
- comision direct
- bonus de adancime
- bonus pentru masina
- bonus din rezervarile echipei
- extrabonus.


Dar, din experienta celor care au mai activat in firme MLM, se stie ca aceste comisioane devinconsistente dupa  foarte multa munca.  Aceste comisioane devin importante doar atunci cand echipa este suficient de mare.  In acest timp  multi dintre incepatori se demotiveaza si renunta.
Tocmai de aceea, Swiss Halley a  adaugat si un sistem de comisionare matriceal. Acesta are rolul de a asigura venituri mari in termen scurt si mediu pentru noii sai colaboratori. 

Astfel, in sistem matriceal Swiss Halley plateste urmatoarele comisioane :  
- 450 $ la iesirea din matricea mica
- 6000 $ la fiecare iesire din matricea mare.

Cei care sunt mai activi  pot calatori chiar gratis. Cu doar 2 persoane aduse in club au posibilitatea sa-si amortizeze costul unui voucher (al unei excursii ).  Si astfel au cazarea asigurata si fac economie la bugetul familiei!  Trebuie doar sa ne alegem destinatia!
http://excursiiswisshalley.blogspot.ro/2014/02/recomanzi-si-castigi-cu-swiss-halley.html