Investiti

Investiti

marți, 10 februarie 2015

TianDe - acum oficial in Romania !In traducere din limba chineza TianDe inseamna „perfectiune cereasca”. 

TianDe este un brand international, inregistrat pe teritoriul Rusiei si care prezinta lumii o colectie unica de cosmetice certificate, create pe baza traditiei medicinale orientale imbinata cu cele mai noi descoperiri stiintifice si cu tehnologie avansata. In fabricarea produselor companiei TianDe se folosesc numai materiale de inalta calitate: ghimbir, ginseng, ceai verde, ciuperci lingzhi, ciuperci shiitake, placenta, grasimi animale, pudra de perle, caviar, aur coloidal, etc. Plantele sunt cultivate in conditii naturale in zonele curate din China si Tibet, si sunt colectate in anumite momente de catre persoane special instruite. Chiar si apa utilizata in produsele cosmetice este extrasa din izvoare minerale(terapeutice) si ape de adancime. 

Compania TianDe colaboreaza cu laboratoare care sunt conduse de academicieni si cosmetologi, experti din Rusia si China, centre de certificare si control al calitatii, recunoscute ca autoritati in domeniul cosmetologiei medicale. Principalii producatori sunt din China si Tibet, producatori care detin certificatul de calitate ISO 9001-2002 si GMP.

Marca TianDe include peste 800 de produs de diferite tipuri din care peste 368 sunt avizate pe Europa. Exista solutii pentru ingrijirea fetei, corpului, parului, cosmetica decorativa, parfumerie, suplimente alimentare, produse de igiena personala, bijuterii si multe altele. 

Strategia businessului companiei este indreptata inspre nevoile fiecarui partener si propune:
- posibilitatea de a cumpara produsele cu o reducere de 35% fata de preturile en-detail;
- planul de marketing al companiei, care propune trei strategii de succes, cu ajutorul caruia exista posibilitatea dobandirii unui venit suplimentar sau crearea propriei afaceri;
- deschiderea de reprezentante regionale (in cazul in care interesul dumneavoastra se afla in sfera businessului propriu) - participarea la promovarile existente.

Sistemul de formare. Compania propune sisteme de formare profesionale pentru distribuitorii de diferite genuri, care sunt sustinute de diferite suporturi de date tehnice,  seminarii, training-uri, consulatii individuale, cataloage, manuale si master-class. 

Pentru detalii lasati mesaj pe Formularul de contact