Investiti

Investiti

luni, 15 septembrie 2014

Actiuni gratuite de la GloballShare

            doar pana la 20 octombrie 2014 !


Globallshare este o retea de socializare. Dupa inscriere si verificarea adresei de email, va puteti loga cu adresa de email si parola aleasa. In contul dvs, in partea stanga, apasati pe Gas-International. In pagina care se deschide apasati sus pe Invita si gasiti linkul dvs personalizat, inclusiv posibilitatea de a trimite acest link pe Facebook, Twitter, etc. Pentru fiecare 5 persoane inscrise de catre dvs primiti cate o actiune gratuita GloballShare. De asemenea pentru fiecare 5 persoane pe care le inscrie unul dintre prietenii inscrisi de catre dvs (pe sapte nivele), primiti gratuit 1 actiune GloballShare. Mai primiti gratuit cate 1 actiune GloballShare, in fiecare zi, daca va logati in contul dvs, pana la lansarea oficiala. 

Recomandarea este sa trimiteti linkul dvs personalizat la cat mai multe cunostinte, prieteni, pe net, folosind metodele dvs de promovare. Este important sa incepeti cu cel putin 5 persoane inscrise. Acestia apoi, la randul lor, li se recomanda sa foloseasca aceeasi metoda, sa inscrie 5 persoane, si tot asa, pe 7 nivele in adancime. Nu uitati sa va logati in fiecare zi in contul dvs!


Nu este nevoie sa inventam din nou roata. Le trimiteti prietenilor si cunostintelor dvs exact aceleasi materiale si instructiuni pe care le cititi acum sau le puteti adapta metodelor dvs de promovare. Important este sa fie eficiente, sa produca rezultate. 


Nu va pot garanta nimic, dar, dupa cum veti observa, arata promitator. Inca se pot obtine actiuni gratuite, prin formarea unei echipe cat mai numeroarse, asezata pe 7 nivele in adancime si prin logarea zilnica. Vom primi actiuni gratuite doar pentru activitatea noastra de pana pe 20 octombrie 2014 cand se  finalizeaza procesul de pre-organizare.


Dupa ce v-ati inscris (daca nu ati facut-o pana acum) veti folosi linkul dvs de promovare in locul linkului meu.         https://www.globallshare.com/ro/3026351.html
Totul este gratuit! Utilizarea comunității GlobAllShare este total gratuită. Nici acum, nici în viitor, nu va trebui să plătiți pentru utilizare. Puteți obține servicii de la site-ul GlobAllShare complet gratuite pentru care în altă parte ar trebui să plătiți. Telefon gratuit, apeluri video gratuite, prelegeri web în direct, conferințe web, video e-mail, trimitere de SMS-uri, jocuri, filme, muzică și gratuit vă puteți crea site-ul dvs. propriu sau magazinul virtual, de asemenea.
Puteți obține serviciile GlobAllShare gratuit peste tot în lume!