Investiti

Investiti

marți, 2 septembrie 2014

GlobalAdShare.com


Investeste 5, 10, 15$ si castigi 150% din suma investita !

GlobalAdShare  este un nou tip de program de promovare reclame si afiliere, fara clik-uri ! Se castiga 150% din ce se investeste. Nu trebuie date click-uri zilnice. Profitul castigat provine doar din vanzarea pachetelor de promovare.
 
 

Inscrierea este libera. Daca vrei sa participi la sursele de venit, trebuie sa faci upgrade. Costul unui upgrade este de 15$ lunar. Din acesti bani primesti un pachet de reclama de 10$ si se plateste taxa lunara de 5$. Ulterior poti cumpara cate pachete vrei in sistem, fara sa platesti si taxa de 5$. Fiecare pachet reprezinta o pozitie in matricea din care provine. Corespunzator , la fiecare cumparare vei primi si credite de care iti vei putea promova siturile personale.
 
 
Sursele de venit sunt urmatoarele:
1. Comision zilnic din pozitii - aproximativ 0.06$ / zi/ pozitie
2. Sponsor Bonus (1$ ; 0.5$) - fiecare membru va primi instant 1$ atunci cand inscrie o persoana, la care se adauga 0.5$ din matricea principala. Noii membri vor face parte din matricea ta principala. De asemeni toti membri inscrisi de reteaua ta vor fi incadrati in matricea ta principala.
3. Cash Pool Bonus - 1 dolar din fiecare achizitie si din upgraduri se va duce intr-o pusculita. Atunci cand se strang 50$ , acestia se impart aleatoriu la 25 persoane( 2$ la fiecare).
4. Matrix și Cycler Comisioane - Exista 9 sisteme de matrici. Fiecare pozitie dintr-o matrice isi produce efectul atunci cand va produce 150% din valoarea initiala. Chiar dupa ce a produs 150% din valoare fiecare matrice va continua sa aduca comisioane.
5. Matricea principala personala - Aceasta este o matrice 2x8 . Puteți vedea această matrice de backoffice-ul. Toți membrii dvs. sponsorizati vor merge în această matrice și veți câștiga comisioane de la fiecare care se încadrează în această matrice. Veți primi, de asemenea, în această matrice inscrisi din upline-ul si downline-ul dvs. Potențial Venituri din matricea principală este de 255.00 dolari pe luna (nu include bonusuri de sponsor, comisioanele zilnice din pozitii, etc). Singura conditie pentru a va mentine in matricea principala este sa va faceti upgrad-ul lunar ( de 15$ sau 5$)
6. Matricea Reversa - Este o matrice inversa. Dvs veti fi asezati pe pozitia intai intr-o matrice 2x4 (30 persoane). Aceasta matrice este o matrice temporara pentru a ajuta la NOII MEMBRI sa câștige venituri aproape imediat. De la fiecare membru din aceasta matrice ( 30 persoane), veti primi 0.5$ atunci cand persoana respectiva face upgrade. Potențial Venituri din matricea inversă este de 15.00 dolari pe lună. Practic vei avea asigurat upgrad-ul doar din acest venit.



http://globaladshare.com/index.php?spon=anayra


Pasii care trebuie urmati:
1. Inscriere AICI
2. Familiarizare cu " How is it worK' si " FAQ"
3. Upgrade 15$ ( 5 $ taxa si 10$ pentru Standard Ad Pack). astfel veti capata o pozitie in matricea standard. Se pot lua ulterior cate pozitii de doreste.
4. Folosire link pentru inscriere referali.
5. Reinvestire profit pentru crestere rapida.
 
 
 
http://globaladshare.com/index.php?spon=anayra