Investiti

Investiti

sâmbătă, 29 noiembrie 2014

IN AJUTORUL COSMETICIENILOR !

doTERRA PENTRU COSMETICA si COSMETICIENI


Cum putem folosi uleiurile esentiale de la doTERRA in sprijinul frumusetii?

In foarte multe feluri. Ca de exemplu: 

• Prietenul dvs. cel mai bun este Melaleuca - uleiul esential de arbore de ceai, un foarte bun dezinfectant care  totodata actioneaza in beneficiul pielii, de aceea:
Este un remediu eficient in tratamentul seboreei si a acneei
Actioneaza cu success impotriva stafilococilor si bacteriilor piogene
Poate fi folosit ca dezinfectant. Exista cosmeticieni care folosesc in salonul lor pentru dezinfectare exclusiv uleiul esential de arbore de ceai
Acest ulei poate fi folosit direct pe zona pielii afectate, va actiona ca un antibacterian, fara sa irite pielea sensibila; prin masaj pe talpa piciorului sau se poate administra chiar si intern, pentru un efect terapeutic puternic, avand eficienta exceptionala in infectii, bacterii, ciuperci si virusuri care ataca sistemul imunitar.

• Un alt ulei doTERRA, foarte eficient este Lavanda -  uleiul esential de levantica, care:
Poate fi folosit pentru calmarea rosetii petelor de acnee
In cazul adolescentilor puteti sa il folositi atat pe fata cat si pe talpa piciorului pentru a calma  pielea dar si intregul corp si pentru a reduce din stresul hormonal specific acestei varste
Puteti sa il folositi si in creme pentru pacientele care sosesc la dvs. stresate si au nevoie de relaxare. 


• Un alt ulei important este Geranium - uleiul esential de muscata, care stimuleaza activitatea sistemului limfatic, echilibreaza producerea de sebum la nivelul pielii, vindeca ranile si pastreaza tenul suplu. Uleiul esential de Geranium este antiseptic, cicatrizant, antiinflamator, hemostatic. Actioneaza ca un calmant pentru pielea uscata si iritata, reda netezimea si supletea tenului ridat, atenueaza petele datorate varstei, previne vergeturile.

• Intotdeauna trebuie sa aveti la indemana Oregano - ulei esential de oregano, care este un puternic antibiotic natural,  foarte eficient in extirparea negilor .

• De multe oriaspectul pielii si bolile acesteiacum ar fi rozaceeapleaca de la acumularea toxinelor in organism. Detoxifierea si urmarea unui program de revitalizare poate rezolva si problemele pielii dar si alte probleme legate de toxinecum ar fi constipatia.